Vilanova de Meià
:-) Inici > Les activitats > El vol lliure (parapent)


El vol lliure (parapent)

ParapentA la Coma de Meià també té una notable importància la pràctica del vol lliure amb ala de pendent (parapent). El particular microclima afavoreix la pràctica d'aquest esport fins el punt de que s'hi han celebrat concursos i campeonats nacionals i internacionals. Parapent

Actualment hi ha una escola amb monitors d'aquest esport, que lloguen bancals per ser utilitzats com a camps d'aterratge. Els llocs utilitzats normalment per l'enlairament són:

* el cim del Cogulló, tant per la vessant nord que dóna sobre Vilanova, i especialment per la sud, que és més suau. S'hi pot arribar en cotxe tot terreny des de la font Blanca.

* el cim de Sant Alís, sobre de Santa Maria de Meià. S'hi pot arribar en cotxe tot terreny des del camí de Rúbies.

« anterior  |   amunt  |   següent »

Els pobles del terme

Vilanova de Meià és el cap del municipi i té agregats els pobles de Santa Maria de Meià, Gàrzola, Argentera i els de l'antiga Baronia de la Vansa: Lluçars, Tòrrec i Boada.

més informació »


Les activitats

Les parets calcàries, els grans cingles, els paratges despoblats i la riquesa cultural de la Coma i del Montsec de Meià, fan  que aquest sigui un indret de gran interés.

més informació »


El Montsec a TV3

Reportatges de TV3 sobre el Montsec: El paisatge favorit de Catalunya (Montsec), i altres reportatges per conèixer millor aquest racó del món.

més videos »


Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login